Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mindent Izrael érdekében? - A Gyöngyösi-támadás háttere
  2013-02-22 18:17:05, péntek
 
  Mindent Izrael érdekében? - A Gyöngyösi-támadás háttere
2013.02.21 |



,,Nem azon lepődöm meg, hogy létezik olyan ország, amely más ország leigázásában érdekelt. Az a furcsa, amikor az áldozat elfelejt tiltakozni, és nem emeli fel a szavát a gyarmatosítás ellen. Márpedig az úgynevezett rendszerváltó elit elárulta a magyar nemzeti ügyet, hisz az ország feladásában közreműködik, az országhódítók keze alá játszik" - mondta Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője budapesti lakossági fórumán.

,,Az izraeli törvények szerint a parlamenti képviselőknek le kell mondaniuk külföldi állampolgárságukról. Forrás: MTI 2013. 01.27." - ezt olvashatták a Testnevelési Főiskola aulájában kifeszített molinón azok, akik kíváncsiak voltak az igazságra, vagyis hogy miért támadták a Jobbikot illetve Gyöngyösit országgyűlési képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó kijelentése miatt. A tömött sorokban ülő érdeklődők a Jobbik külpolitikájáról hallgathattak előadást, külön összpontosítva a Jobbik erős és igaz Izrael-kritikájára a lakossági fórumon.

Miután a házigazda, Szilágyi György budapesti elnök megnyitotta a rendezvényt, a szimpatinzások egyperces néma csönddel emlékeztek az elhunyt Dr. Hegedűs Loránt püspökre, majd közösen elénekelték a himnuszt.

Ha már a médiából kiszorítják a Jobbikot

A résztvevők megtudhatták, hogy a Jobbik részben kényszerből választotta azt az eszközt, hogy az ókori agorát megidéző lakossági fórumon beszéljenek a kérdésről, hiszen míg a mára már nem is létező LMP a közmédiában 15-16 százalékos teret kap az országos médiában, addig a közel 20 százalékos nemzeti radikális párt csupán 1-2 százalékosat. Az országos média célja viszont, hogy félrevezessék a magyar állampolgárokat és meggátolják, hogy nemzeti sorkérdéseinkről beszéljünk. Márpedig a kettős állampolgárság okozta nemzetközi kockázatok egy ilyen téma.

Gyöngyösi Márton szólt arról is, hogy beszéde után olyan emberek keresték meg a tengerentúlról, akik 56-ot követően vagy a II. világháború utáni emigrációs hullámban kényszerültek hazánk elhagyására. Legtöbbjük támogatásáról biztosította a politikust, hiszen úgy vélik, a kettős állampolgárság ténye és a kettős indentitás végett két ország iránt is fennáll a lojalitás, mivel két ország előtt tették le az állampolgársági esküt. Márpedig előállhat olyan helyzet, amely során választani kell ezen két ország között.

Vezércikk-sorozat és kishír: tudnak súlyozni

Ráadásul az izraeli és az amerikai nagykövet, akik december közepén nagymértékben átlépve saját hatáskörüket a Jobbikot pocskondiázták Gyöngyösi kijelentése miatt, saját törvényeikkel sincsenek tisztában. Izraelben ugyanis a Knesszet tiltja, hogy kettős állampolgárok képviselők legyenek. Míg magát nemzeti lapként ünneplő Magyar Nemzet három vezércikkben protestált és őrjöngött a Jobbik fasizmusa és nácizmusa miatt, addig arról, hogy a zsidó államban hét képviselőnek kellett lemondani külföldi állampolgárságáról, mielőtt letették az esküt az izraeli parlamentben, egy nyúlfarknyi hírben számoltak be, igaz, a címlapon, tehát némileg korrigálta a lap az álláspontját. Az Egyesült Államokban viszont nem csak állampolgárság, hanem etnikum, vallási hovatartozás szerint listázzák a kongresszusi képviselőket, szenátorokat.

Gyöngyösi előadást tart

Gyöngyösi Márton előadást tart a TF-en

Jön a gondolatrendőrség

Ezt követően a Jobbik politikusa felidézte, milyen elképesztő sajtóhadjárat indult ellene és a párt ellen. Mint mondta, azt hitte, hogy mindennek a csúcspontja december 2-a volt, amikor is a Kossuth téren a parlament előtt Együtt Jeruzsálemért jelszóval Ungváry Tamás felhívására 27 civil szervezet tartott össznépi tömörülést. Mint mondta, szomorú, hogy a rendszerváltás időszakában egyetlen egy olyan sorskérdést sem tartottak annyira fontosnak, amely kapcsán ilyen összefogást rendeztek volna. A tragikomédiába fulladó eseménysorozat némelyik epizódja azonban véresen komoly. Ide tartozik, hogy az adventi időszak közepén a költségvetés elfogadása előtti utolsó pillanatokban ,,elintézte" a kormány, hogy a holokauszt túlélők bérkompenzációját 50 százalékkal megemeljék egy olyan időszakban, amikor mindenhonnan elvonnak.

Már tudjuk azt is, hogy idén májusban a kormánynak köszönhetően a zsidó világkongresszus kihelyezett ülését tartják majd Budapesten. Lázár János, a Fidesz országgyűlési képviselője hajmeresztő állítást fogalmazott meg egy beszédében: szerinte a magyar nemzeti identitás részévé kell tenni a holokausztra való emlékezést és a feledést törvényben kell tiltani! Gyöngyösi - akin látszott, hogy még mindig nem tud napirendre térni az elképesztő mondat fölött - azt mondta: kíváncsian várja, milyen eszközökkel fogják ellenőrizni mindezt.

Szerinte az már a tragikomédia határát súrolja, hogy neves közreműködőkkel olyan rövidfilmet alkottak meg, amely nem a valóságra építve mutatja be Rosenberg Dani ,,szívet kettéhasító" történetét abból a célból, hogy a gyerekeket már fiatal korban bűntudattal szembesítsék, a kisfilm ugyanis az iskolai tananyag része lehet. ,,A lázár jánosi nyilatkozatból kiindulva én komolyan venném az ígérgetést" - festette fel a sötét jövő képét Gyöngyösi.

Támadások nemzetközi szintéren is

A nemzetközi vizekre evezve szólt Fiamma Nirenstein olasz politikusnő támadásáról is, amely során Gaudi-Nagy Tamást próbálta kirekeszteni az Európa Tanácsból, sikertelenül. Nirenstein Rómáig futott, és elérte, hogy az ottani polgármester egy ,,hatalmas akció" keretében tiltakozzon a tomboló fasizmus és a Jobbik-jelenség ellen. A látványtechnikailag zseniális mutatvány során a római kolosszeum világítását, amely továbbra is teljes pompában tündökölt a teliholdnak köszönhetően. Az olasz polgármesterre és pártjára utalva éreztette annak a "báját", hogy a posztfasizmus jeles képviselői rettegnek és nem tudnak aludni a Jobbik által képviselt "náci eszméktől".

Ha terrorállam, akkor veszély

Hogy miért éppen a magyar-izraeli kettős állampolgárságra irányítja a Jobbik a figyelmét? Izrael egy olyan terrorállam, amely a Közel-Keleten fennállása óta a nemzetközi joggal szembemenve nyomja el a palesztinokat. Miközben a térség egyetlen demokráciájaként ünnepli magát, addig rasszista alapon működik, és faji alapokra sanyargatja az őshonos palesztin népet. Ciszjordániában illegális zsidó telepeket hoznak létre, amelyeket maguk az izraeliek is megszállt területeknek neveznek. Mint mondta, Gáza a világ legnagyobb szabadtéri koncentrációs tábora, amelyet blokád véd, így például gyógyszer- és élelmiszerszállítmányok és az újraépítésre szolgáló építőanyagok sem juthatnak be. A támadások során pedig a nemzetközi joggal szembemenően tiltott fegyvert, foszforbombát vetettek be. Márpedig terrorizmusról akkor szoktunk beszélni, ha valaki a nemzetközi joggal szembemegy.

Gyorsan eltűntették az Eurobarometer európai uniós közvélemény-kutató cég felmérését is, amelyből kiderült, hogy a tagállamok állampolgárainak többsége (59 százalék) a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatként Izraelt nevezte meg, közvetlenül utána pedig az USA-t. A lista alján pedig az az Irán szerepel, amely miatt minden nap rettegnünk kell mint a világbékére veszélyt jelentő ország.

Peresz elszólása után síri csend - mind a mai napig

Nekünk magyaroknak pedig különösen nemzetbiztonsági kockázattal kell számolnunk Simon Peresz 2007-es elszólása után - amelyet egy izraeli héber napilap idézett először -, miszerint Magyarország felvásárlására tett javaslatot.

A kijelentést hazánkban síri csend követte, egyedül a Jobbik emelte fel a szavát és követelte, hogy Izrael kérjen bocsánatot, illetve hogy adjanak magyarázatot. Egy hazánkban tartózkodó izraeli képviselőnek neki is szegezték a kérdést Gyöngyösi és Gaudi-Nagy, amire szóban nem kaptak választ, csak egy későbbi levélben, mégpedig azt, hogy a Jobbik semmi mást nem akar, csak Izraelen fogást keresni és a fantasztikusan gyümölcsöző kapcsolatrendszert Izrael és Magyarország között aláásni.

Az irtózatosan nagy hallgatásból arra lehet következtetni, hogy lelepleződött a hatalmi ármánykodás és az országhódító szándék, illetve az itteni politikai elit asszisztálása mindehhez. ,,Nem azon lepődöm meg, hogy léteznek olyan országok, amelyek más országok leigázásában érdekeltek. Az a furcsa, amikor az áldozat elfelejt tiltakozni, és nem emeli fel a szavát a gyarmatosítás ellen. A ,,rendszerváltó elit" teljesen alkalmatlan, hiszen elárulta a magyar nemzeti ügyet, az ország feladásában közreműködik és az országhódítók keze alá játszik.

Sukorói telekcsere: izraeli konkurensek harca

A sukorói telekcsere kapcsán - amely során Joav Blum izraeli üzletember egy semmit nem érő pilisi telket cserélt el a nemzeti vagyont képező Velencei-tó északi részén lévő területre, hogy ott kaszinóberuházásba kezdjen - megnyugodhatnánk, hogy minden rendben van, hisz a gaztetteket felderítik, megtörtént a lelepleződés. A legnagyobb botrány azonban, hogy mindezt miképp tudtuk meg: nem a nemzetbiztonság vagy a rendőrség tárta az ügyet fel, hanem a konkurense dobta fel Blumot, aki a Hajógyári-szigeten épülő Álomsziget névre hallgató kaszinóberuházás képviselője.

Az a kérdés, ki áll be a nemzeti ügy mögé

A Jobbik poltikusa végezetül arról a megdöbbentő telefonhívásról beszélt, amely során egy anticionista zsidó felekezet, a Naturei Karta képviselői jelentkeztek be, hogy tárgyalnának a Jobbik képviselőivel, és egyezetnének Izrael állam cionista politikájáról. Ennek kapcsán elmondta, nem az a kérdés, hogy valaki zsidó származású-e, hanem hogy beáll-e a magyar nemzeti ügy mögé. A Jobbik ezt kéri a hazai zsidóságtól, és azt, hogy ,,együtt szálljunk szembe az országhódítókkal", akik a nemzeti ügy előtt keresztbe fekszenek.

KZ

barikad.hu

http://jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/mindent_izrael_%C3%A9rdek%C3%A9 ben_-_a_gy%C3%B6ngy%C3%B6si-t%C3%A1mad%C3%A1s_h%C3%A1ttere
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: demokráciájaként, külpolitikájáról, állampolgárságra, nemzetbiztonsági, országhódítókkal, világkongresszus, sorkérdéseinkről, megnyugodhatnánk, kaszinóberuházás, állampolgárainak, nemzetbiztonság, állampolgárokat, állampolgársági, közreműködőkkel, ciszjordániában, telefonhívásról, nyilatkozatból, felvásárlására, pocskondiázták, polgármesterre, eseménysorozat, állampolgárság, összpontosítva, terrorizmusról, tragikomédiába, tengerentúlról, fantasztikusan, szimpatinzások, rendszerváltás, jeruzsálemért, politikájáról, kényszerültek, képviselőknek, országgyűlési, törvényeikkel, következtetni, áldozat elfelejt, gyarmatosítás ellen, úgynevezett rendszerváltó, magyar nemzeti, ország feladásában, országhódítók keze, izraeli törvények, parlamenti képviselőknek, tömött sorokban, lakossági fórumon, szimpatinzások egyperces, médiából kiszorítják, résztvevők megtudhatták, ókori agorát, közmédiában 15-16, országos médiában, Mindent Izrael, Gyöngyösi Márton, Testnevelési Főiskola, Szilágyi György, Hegedűs Loránt, Magyar Nemzet, Egyesült Államokban, Együtt Jeruzsálemért, Ungváry Tamás, Lázár János, Rosenberg Dani, Fiamma Nirenstein, Gaudi-Nagy Tamást, Európa Tanácsból, Nirenstein Rómáig, Simon Peresz, Joav Blum, Naturei Karta,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Rögtön puha Mézes Krémes  Ébredj  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Jó éjt  Paul David Tripp Április 26  Föld napja április 22  Jó éjt  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Ha így haladunk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Esti kép  Paul David Tripp Április 25  S a dalok tanulsága  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Szép estét kedves látogatóimna...  Naplemente  Föld napja április 22  Palóc Grand Canyon  Föld napja április 22  Jó éjszakát  A könnyek összegyűjtése  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Az idő elsodorja létezésünk  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Ünnepelj csak  Ébredj  Ez a jó az alvásban.  Jó éjt  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Egyszerűen  Szent György nap  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Nagyon furcsa szeretni valakit...  802 esztendeje, 1222. április ...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
áldozat elfelejt, gyarmatosítás ellen, úgynevezett rendszerváltó, magyar nemzeti, ország feladásában, országhódítók keze, izraeli törvények, parlamenti képviselőknek, tömött sorokban, lakossági fórumon, szimpatinzások egyperces, médiából kiszorítják, résztvevők megtudhatták, ókori agorát, közmédiában 15-16, országos médiában, országos média, magyar állampolgárokat, kettős állampolgárság, ilyen téma, kettős indentitás, állampolgársági esküt, amerikai nagykövet, zsidó államban, izraeli parlamentben, nyúlfarknyi hírben, kongresszusi képviselőket, párt ellen, csúcspontja december, parlament előtt, rendszerváltás időszakában, olyan sorskérdést, tragikomédiába fulladó, adventi időszak, költségvetés elfogadása, holokauszt túlélők, olyan időszakban, kormánynak köszönhetően, zsidó világkongresszus, holokausztra való, feledést törvényben, elképesztő mondat, tragikomédia határát, valóságra építve, kisfilm ugyanis, iskolai tananyag, lázár jánosi, sötét jövő, nemzetközi vizekre, ottani polgármester, tomboló fasizmus, római kolosszeum, teliholdnak köszönhetően, olasz polgármesterre, posztfasizmus jeles, magyar-izraeli kettős, olyan terrorállam, nemzetközi joggal, térség egyetlen, őshonos palesztin, világ legnagyobb, újraépítésre szolgáló, támadások során, tagállamok állampolgárainak, legnagyobb nemzetbiztonsági, lista alján, világbékére veszélyt, izraeli héber, kijelentést hazánkban, hazánkban tartózkodó, kérdést Gyöngyösi, későbbi levélben, fantasztikusan gyümölcsöző, irtózatosan nagy, hatalmi ármánykodás, országhódító szándék, itteni politikai, sukorói telekcsere, nemzeti vagyont, gaztetteket felderítik, legnagyobb botrány, nemzetbiztonság vagy, rendőrség tárta, konkurense dobta, megdöbbentő telefonhívásról, anticionista zsidó, hazai zsidóságtól, demokráciájaként, külpolitikájáról, állampolgárságra, nemzetbiztonsági, országhódítókkal, világkongresszus, sorkérdéseinkről, megnyugodhatnánk, kaszinóberuházás, állampolgárainak, nemzetbiztonság, állampolgárokat, állampolgársági, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.